Projekt Lyngbakken


Sommer 2008 opstartede et spændende projekt på lyngbakken 14 i Holstebro.

En beskrivelse af projektet, samt diverse tegninger forfindes her på siden. Skulle der opstå yderligere spørgsmål kan de sendes til post@stendys.com.

Den næsten 7000 m2 store grund vil blive udlagt som parkområde, for at give et åbent og luftigt miljø. Der vil være tilknyttet en gartner til området, så parken altid fremtræder indbydende. Da et område som dette altid vil tiltrække "uheldige typer", vil området være videoovervåget 24 timer i døgnet. Endvidere vil alle huse blive udstyret med tyverialarm.

Generelt vil alle hustyper bliver udført i de bedste materialer. Indvendig kan nævnes detaljer som central støvsuger, indbygget pejs og Unoform køkken.

Men vigtigst af alt skal beliggenheden fremhæves. Dette er en helt unik grund som både centralt placeres med kun 5 min gang til centrum, og med et flot skrånende terræn ned mod storåen, der giver alle villaer et flot kik.

Projektet er næsten udsolgt. Tilbage er kun 1 af de flotte Romina huse på 185 m2 (195 m2) Prisen for det flotte hus incl alt inventar er 5.395.000,- kr.

Salgsmateriale kan afhentes hos Estate Bolig Børsen i Holstebro.
StendysByg
Jeppe Aakjærs Vej
Fuldstændig restaureret og nyindrettett villa med pudset og malet facade og tagpaptag. Der er nye el-installationer, kloak-installationer, varme- og vand-installationer samt nyt tag, nye gulve, nye lofter, nye isolerede vægge, nyt inventar samt nye hvidevarer.
Læs mere
StendysByg.dk  |   Banetoften 32  |   7500   Holstebro  |   +45 23 93 04 93  |   kim@stendys.com